Free Porn
xbporn

Co říkáte na novou image Leoše Mareše, kterou si nechal udělat poprvé v životě? Líbí se vám nyní jeho barva vlasů?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Leoš Mareš, známý český moderátor, se postaral o pořádné překvapení na karlovarském filmovém festivalu. Během této prestižní události, která každoročně přitahuje celebrity a filmové nadšence z celého světa, se rozhodl pro radikální změnu vzhledu.

Leoš Mareš a jeho příjezd do Varů

Leoš dorazil do Karlových Varů ve středu společně se svou manželkou Monikou. Jejich harmonický příjezd byl předzvěstí velkého focení, které měli naplánované na následující den. Leoš a Monika, oba vždy elegantní a styloví, se těšili na sérii profesionálních fotografií, které by zachytily jejich přítomnost na festivalu.

Návštěva salonu krásy

Před focením bylo nutné se zastavit v místním zkrášlovacím salonu. Leoš se na poslední chvíli rozhodl pro odvážný krok a svěřil se do rukou renomovaného kadeřníka Mártyho Tyla. Tento krok nikdo nečekal, ale výsledkem byla dramatická změna, která přitáhla pozornost všech přítomných.

Proces odbarvování vlasů

Márty Tyl, známý svou kreativitou a odborností, se postaral o kompletní odbarvení Leošových vlasů. Celý proces byl zaznamenán a sdílen na sociálních sítích, kde vyvolal bouřlivé reakce. Odbarvování nebylo jednoduché, ale výsledek stál za to.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené