Free Porn
xbporn

Vendula Pizingerová si léto prodloužila pracovní dovolenou v teplých krajích. S Kapkou naděje odletěla do Turecka

zdroj: instagram.com/youtube.com

Vendula Pizingerová, známá tvář z českého showbyznysu a předsedkyně nadačního fondu Kapka naděje, se rozhodla prodloužit si léto pracovní dovolenou. Tentokrát míří do Turecka, kam odlétá na ozdravný pobyt s vybranými rodinami podporovanými touto charitou. Vendula nejen, že bude dohlížet na průběh tohoto pobytu, ale také si užije teplé podnebí a čas strávený v příjemném prostředí.

„Letíme do Turecka na ozdravný pobyt s deseti rodinami, které jsou vybrány Kapkou naděje. Z každé rodiny letí dvě děti, vždy jedno, které již prodělalo transplantaci kostní dřeně. Moc se těšíme,“ řekla Pizingerová pro Super.cz.

Vendula Pizingerová se připravuje na zimu, ale léto si ještě užije

Po náročném létě, kdy Vendula přiznala, že není v nejlepší formě, se rozhodla udělat si čas na odpočinek a zároveň pomoci dětem, které si to zaslouží. „V zimě mám nejnižší váhu. Nejsem letní odtučňovač. V létě jsou grilovačky, popíjí se… a nasčítalo se mi to,“ uvedla Pizingerová s úsměvem.

Přestože Vendula otevřeně přiznává, že má pár kilo navíc, nebere to jako problém. „Neřeším to. Mám nějaké kilo navíc, tak jsem si koupila o číslo větší kalhoty. Doma mám různá oddělení velikostí a pak je oddělení, na které už nikdy nedojde. Teď jsem v šuplíku 38. V lednu už to doufám bude šestatřicítka,“ dodala s úsměvem.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené