Free Porn
xbporn

Václav Noid Bárta si s manželkou Eliškou užívá exotickou dovolenou na Maledivách. Letos již podruhé!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Po úspěšné pracovní cestě na Islandu se Václav Noid Bárta a jeho manželka Eliška rozhodli pro zasloužený odpočinek v exotickém prostředí Malediv. Tento malebný ráj je jejich oblíbenou destinací, kam se vracejí již podruhé v tomto roce.

Maledivy jsou synonymem pro dokonalé pláže, průzračnou vodu a romantické prostředí, a právě proto je tato destinace stále oblíbená u turistů, ale i celebrit jako je Václav Noid Bárta. Jak sám zpěvák přiznává, i během dovolené se věnuje práci, přičemž natáčí videa, na kterých mu asistuje jeho manželka.

Pracovní povinnosti na Maledivách

I když jde o dovolenou, Václav Noid Bárta se nezastavil. Díky moderním technologiím je možné skloubit práci i s odpočinkem. Natáčení videí, které je součástí jeho umělecké kariéry, probíhá přímo v nádherném prostředí Malediv. Tato destinace nabízí ideální záběry a pozadí pro jeho tvorbu, což jeho fanoušci jistě ocení.

Eliška Bártová, která se Václavovi při natáčení věnuje, zároveň sdílí s fanoušky úžasné fotografie z pláže. Na těchto fotografiích nelze přehlédnout její skvělou postavu, kterou si udržuje i po narození dvou dcer.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené