Free Porn
xbporn

Jak se změnily hvězdy filmu Sám doma. Dokážete je ještě po 33 letech poznat?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Filmový svět je plný nostalgie a vzpomínek na kultovní filmy, které formovaly generace. Jedním z těchto filmů je bezesporu vánoční klasika „Sám doma“. Od jejího prvního uvedení uplynulo 33 let a herci, kteří nás tehdy okouzlili, se za tu dobu výrazně změnili. Pojďme se podívat, jak dnes vypadají a co se s nimi dělo v průběhu let.

Macaulay Culkin: Kevin McCallister

Macaulay Culkin, představitel nezapomenutelného Kevina McCallistera, se stal jednou z nejvýraznějších dětských hvězd 90. let. Po obrovském úspěchu filmu Sám doma následovaly další úspěšné filmy jako „My Girl“ a „Richie Rich“. V dospělosti však Culkin čelil osobním problémům a několika skandálům. Dnes se věnuje hudbě a je členem kapely Pizza Underground. I přes své těžkosti zůstává v srdcích diváků jako nezapomenutelný Kevin.

Devin Ratray: Buzz McCallister

Devin Ratray, který si zahrál Kevinova otravného bratra Buzze, zůstal věrný herecké kariéře. Přestože nepatří mezi hvězdy první velikosti, objevil se v řadě filmů a seriálů. Nedávno však filmový svět zaskočila jeho hospitalizace a obvinění z domácího násilí. Ratrayův vzhled se výrazně změnil a jeho současný život je plný kontroverzí.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené

Reklamy