Free Porn
xbporn

Na vině je především genetika: Těchto 10 nemocí se dědí výhradně od matky

zdroj: instagram.com/youtube.com

Celkový zdravotní stav člověka může být významně ovlivněn dědičností nemocí v mateřské linii. Zde je několik příkladů takových nemocí a stavů a preventivních opatření, která je třeba zvážit: Osteoporóza se vyznačuje křehkými kostmi, které se snadno lámou. Důležitou roli hrají genetické faktory, zejména u žen po menopauze, protože v tomto období se z kostí ztrácí vápník.

Pro udržení silných a zdravých kostí je důležité zařadit do stravy vápník a vitamin D, vyhýbat se perlivým nápojům, účastnit se silového tréninku a udržovat pravidelnou fyzickou aktivitu, například chůzi. Na druhém místě je revmatoidní artritida, která způsobuje zánět a nepohodlí v kloubech. Toto autoimunitní onemocnění postihuje nejen klouby, ale může vést i k invaliditě, která má na organismus značný dopad.

Pro udržení zdravého životního stylu je důležité být fyzicky aktivní, pečovat o zuby a vyhýbat se kouření a nadměrné konzumaci alkoholu. Předčasné stárnutí představuje závažný problém, protože rychlost stárnutí je ovlivněna strukturou genů. Tyto zvláštní geny se předávají po mateřské linii a hrají v tomto procesu určitou roli. Pro zdravou pokožku se doporučuje používat vysoké množství ochranných krémů, upřednostňovat hydrataci a minimalizovat nadměrné vystavování se slunečnímu záření.

čtvrtý problém se týká deprese, která postihuje mnoho lidí. Konkrétně se jedná o poporodní depresi, která postihuje především ženy.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené