Free Porn
xbporn

Oblíbená herečka Eva Holubová je po operaci mozku. Nemocnici si nemůže vynachválit, ale vadí jí bezohlednost ostatních pacientů.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Herečka Eva Holubová nedávno překvapila své fanoušky zprávou o podstoupení vážné operace. Lékaři v létě objevili nebezpečné aneurysma v jejím mozku, které vyžadovalo okamžitou lékařskou péči. Tento nález přinutil Holubovou k rozhodnutí podstoupit nezbytnou operaci, která byla původně plánována na léto, avšak kvůli pracovním závazkům byla odložena na podzim.

 

Průběh hospitalizace a operace

Holubová byla hospitalizována v Nemocnici Na Homolce na začátku října. Před hospitalizací ještě odehrála divadelní představení Líbanky na Jadranu, ale již druhý den se plně věnovala lékařskému zákroku. Na sociálních sítích se herečka podělila o své dojmy a sdílela dvě selfie přímo z nemocničního lůžka, kde působila optimisticky a posílala polibky svým fanouškům.

Všichni jsou tu úžasní a to dělá pacientovi v nesnázích moc dobře. A že těch nesnází kolem sebe vidím. Zbožňuju vás, vy naši miláčkové, kteří máte, kromě odborné nebo potřebné péče, pro nás úsměv a konejšivé slovo, i když my, sužovaní čímkoliv, zrovna nesršíme dobrou náladou či vlídností. Velký respekt, velký obdiv,“ napsala Holubová na sociálních sítích.

Reakce na nevhodné chování spolupacienta

Během pobytu v nemocnici se Holubová potýkala nejen s lékařskými problémy, ale také s nepříjemným chováním některých spolupacientů. Postěžovala si na pacienty, kteří ji tajně fotili bez jejího svolení. Tato situace ji velmi mrzela, protože se nacházela v obtížné zdravotní situaci a nechtěla být vystavena nechtěnému zájmu.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené

Reklamy