Free Porn
xbporn

Nikol Leitgeb oslavila 38. narozeniny! S fanoušky k této příležitosti sdílela detaily svého života. Nešetřila svým pověstným sarkasmem!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Nikol Leitgeb, známá především pro své humorné příspěvky na Instagramu, dokázala spojit sarkasmus s pravdou a získat tak věrné sledující. Otevřenost a autenticita, s jakou popisuje každodenní strasti, jako jsou nepořádnost nebo nedostatek času, rezonují u mnoha lidí. Nikol nejenže baví, ale svým přístupem rovněž inspirovala řadu svých sledujících.

Během let se stala nejen influencerka, ale také filantropka

Nikol se postupně posunula od bavičky k filantropce. V roce 2023 uspořádala charitativní bazárek, kde prodávala nejen oblečení, ale i jiné předměty, aby přispěla na dobré účely. Tento bazárek probíhá každoročně a představuje další způsob, jak pomoci těm, kteří to potřebují. Nikol se stala symbolem dobré vůle, a to i přes své vtipy, které často cílí na její vlastní nedokonalosti.

Nikolovy upřímné výroky o rodinném životě

Život Nikol Leitgeb není vždy dokonalý, a právě o to se dělí se svými sledujícími. V jednom z příspěvků se přiznala, že necvičí, což považuje za chybu, ale která je pro ni typická. Také uvedla, že je roztěkaná, a často dělá mnoho věcí najednou. S dětmi a manželem zažívá chvíle, kdy je frustrovaná, a nebojí se o tom mluvit otevřeně.

Její pohled na výchovu a mateřství

Nikol je rovněž matkou, a své zkušenosti s mateřstvím sdílí s humorem a realismem. V jednom z příspěvků zmínila, že zapomněla dát synovi stokorunu na Pohádkové čtení, což způsobilo, že se cítila jako „strašná matka“. Tento příběh je pro ni typický, neboť ukazuje, že se nebojí přiznat své chyby.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené