Free Porn
xbporn

Právě přišla smutná zpráva: Zpěvačka Madonně zemřel bratr.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Ve věku 63 let zemřel Madonnin bratr Christopher Ciccone. Popová hvězda na něj vzpomíná jako na „člověka, který jí byl dlouhou dobu blízký“. Christopher byl multižánrový umělec a o svém napjatém vztahu se sestrou napsal knihu. Jeho manažer oznámil jeho úmrtí v pátek v Michiganu. Příčinou smrti byla rakovina.

Madonna vzdala hold svému zesnulému bratrovi v dlouhém příspěvku na Instagramu: „Pouto mezi námi je těžké vysvětlit. Jsme však jiní než ostatní a toto pouto se zrodilo z pochopení, že společnost by nám dala zabrat, kdybychom se nepřizpůsobili statu quo. V šílenství našeho dětství jsme se spojili a tančili. Deník The Guardian, který cituje Singerův dojemný vzkaz, uvedl: „Tanec byl ve skutečnosti silným pojivem, které nás spojovalo.

„Objevení tance v našem malém městě na Středozápadě mě zachránilo a pak přišel můj bratr, kterého to zachránilo také. Můj učitel baletu, který se také jmenoval Christopher, vytvořil pro mého bratra bezpečný prostor pro to, aby mohl být gay, což bylo slovo, o kterém se v místě, kde jsme žili, nemluvilo a ani nešeptalo,“ stojí dále v Madonnině vyznání na sociální síti.

„Vážila jsem si ho. Měl dokonalý vkus. A měl ostrý jazyk, který někdy používal proti mně, ale vždycky jsem mu odpustila,“ napsala Madonna. Podle časopisu The Hollywood Reporter Ciccone, který začínal jako tanečník a choreograf, využil svého talentu, aby Madonně pomohl v počátcích její kariéry, a stal se jejím garderobiérem a kreativním poradcem. Režíroval také Madonniny videoklipy a turné, včetně Madonnina světového turné The Girlie Show v roce 1993, byl uměleckým ředitelem turné Blonde Ambition v roce 1990, členem správní rady Madonnina turné po Spojených státech v roce 1985 a uměleckým ředitelem Madonnina turné po Velké Británii v roce 1985.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené