Free Porn
xbporn

Patricie Pagáčová opouští seriál Jedna rodina ve své roli Olgy, kterou měla velmi ráda. Co se stalo?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Herečka Patricie Pagáčová (35) se rozhodla opustit oblíbený seriál „Jedna rodina“ na Nově, kde ztvárňovala postavu Olgy. Její odchod překvapil nejen diváky, ale i její kolegy, zejména Václava Matějovského (28), který v seriálu hrál jejího partnera Viléma. Patricie svůj odchod oznámila dojemným příspěvkem na sociálních sítích, kde také poděkovala svému hereckému parťákovi za skvělou spolupráci: „Tak jsme s Václavem zamáčkli slzu a udělali pá pá vztahu Olgy a Viléma. Děkuji ti, Vášo, za parťáctví a seriálu Jedna rodina za krásný rok.“

Odchod Patricie Pagáčové a reakce fanoušků

Fanoušci na odchod Patricie reagovali intenzivně a mnozí z nich se neváhali s herečkou rozloučit skrze komentáře na jejích sociálních sítích. „Těší mě, že vás to mrzí, já jsem měla Olgu taky ráda,“ napsala Patricie jako odpověď na množství reakcí, které její odchod vyvolal. Mnozí spekulovali, že její rozhodnutí souvisí s natáčením jiného seriálu, konkrétně s Ulicí, ve které herečka také vystupuje. Patricie však tyto spekulace jasně vyvrátila: „Nehodlám Ulici točit dalších 14 let a nemám tam tolik natáčecích dnů. Je to z jiného důvodu, který vám brzy řeknu,“ vysvětlila.

Konspirační teorie o těhotenství

Jakmile Pagáčová zveřejnila svůj důvod pro odchod, okamžitě se začaly šířit spekulace ohledně jejího těhotenství. I přesto, že herečka jasně uvedla, že její rozhodnutí je čistě pracovní a nemá žádnou souvislost s osobním životem, mnoho fanoušků se nedalo zastavit a začali se jí opakovaně ptát, zda čeká dítě. „Tvl děcka, tak já už fakt nevím,“ odpověděla herečka na vlnu dotazů s úsměvem a lehkým nepochopením.

Důvody pro odchod ze seriálu

Patricie zatím plně neodhalila všechny důvody svého odchodu ze seriálu. Zdůraznila však, že nejde o osobní záležitosti a že je její rozhodnutí motivováno pracovními důvody. „A nejsem těhotná prosím vás jo, jen abych předešla nějakým konspiračním teoriím. Je to pracovní záležitost,“ dodala herečka.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené