Free Porn
xbporn

Odložili děti a vyrazili do společnosti. Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová si po dlouhé době užili volna!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec patří mezi slavné páry, kteří si díky rodičovství užívají méně společenských akcí, než tomu bylo dříve. Tentokrát však udělali výjimku, když se Lucie stala jednou z kmoter nového alba HoraLove kapely O5 a Radeček, a manžel ji s radostí doprovodil. Toto společenské vystoupení zaujalo fanoušky nejen kvůli samotné hudbě, ale také kvůli přítomnosti známých tváří a zajímavým momentům večera.

Lucie Šafářová jako kmotra alba HoraLove

Lucie se ujala role kmotry alba a s vtipem poznamenala, že její nejposlouchanější písně jsou dětské hity, které přehrává svým dětem. „Ve Spotify se mi ukázalo, že moje nejposlouchanější písničky jsou jen ty dětské, tak se těším, že si teď do playlistu kromě oblíbené skladby Hory zařadím i novou vánoční písničku Radečků,“ řekla Lucie. Bylo vidět, že si tento večer plný hudby užila, a společně s manželem se těšili z toho, že mohli písně, které znají z rádia, slyšet naživo.

Vztah k vinylům

Lucie také prozradila, že má slabost pro vinyly. „Moc nás potěšilo, že nové album vyšlo i na vinylu. Vinyly sbírám a vzala jsem jeden i pro sestru,“ uvedla. Tím dala najevo, že nejen ona, ale i její rodina má ráda tradiční formáty hudby, které v dnešní době zažívají renesanci.

Herečky Vica Kerekes a Tereza Kostková se připojily k Lucii

Kromě Lucie Šafářové se na křtu alba podílely také herečky Vica Kerekes a Tereza Kostková. Tereza, která ve svých 48 letech stále září na české kulturní scéně, popisovala své setkání s kapelou O5 a Radeček s nadšením. „S kluky jsem se seznámila během rozhovoru v rádiu, kdy hned přeskočila jiskra a po pěti minutách jsme si tykali. Je to kapela s velkým srdcem,“ řekla Kostková.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené