Free Porn
xbporn

Houbařská sezona je v plném proudu! Podívejte se, jaký kousek se podařilo najít Alici Bendové!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Houbaření v Česku je jednou z nejoblíbenějších podzimních aktivit a letošní sezona rozhodně není výjimkou. Lidé napříč republikou se pochlubili plnými košíky výstavních hřibů, lišek a dalších chutných hub.

Nezaostávají ani celebrity, které se svými úlovky rády chlubí na sociálních sítích. Například influencerka Nikol Leitgeb (38) se nedávno pochlubila svými úlovky a zároveň zlehka zažertovala o své zálibě v houbaření. „Ahoj, jmenuju se Nikol a mezi mé záliby patří zahrádka, houbaření, procházky se psem, slepičí agility, křížovky. Je mi asi 58 let…,“ vtipkovala na svém profilu.

Houbaření jako sport a relaxace

Pro mnoho lidí není houbaření jen o sběru hub, ale také o odpočinku, procházkách v přírodě a dokonalém úniku z každodenního stresu. Herečka Michaela Kuklová (56) se sice nemůže pochlubit žádnými houbovými úlovky, ale přiznává, že jí houbaření přináší klid a radost, přestože nemá na své oblíbené houbové lokality štěstí: „Kam na ty houby všichni chodíte? Já kam vlezu, tam nic neroste,“ smála se.

Alice Bendová a její nezapomenutelný úlovek

Štěstí na hřiby měla však herečka Alice Bendová (50), která se na svém Instagramu pochlubila obrovským hřibem. „Znáte to vzrušení, když najdete krásnou houbu? Já ani nemůžu dejchat…,“ svěřila se a zároveň přidala humornou historku o tom, jak její pes Fido omylem dupnul na její nález dříve, než ho stihla vyfotit.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené