Free Porn
xbporn

Už rok nevídáme herečku Michaelu Badinkovou v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Pořád tam má ale otevřená vrátka

zdroj: instagram.com/youtube.com

Herečka Michaela Badinková je známá především díky své roli doktorky Aleny Mázlové v populárním českém seriálu Ordinace v růžové zahradě. I když ji diváci už rok neviděli na obrazovkách, její návrat do seriálu není úplně vyloučený. „Nebyl to definitivní konec, protože moji postavu nezabili. Jen jsme se na čas rozloučili, protože jsem potřebovala pauzu. Návrat je možný,“ vysvětlila herečka svým fanouškům, kteří by rádi opět viděli doktorku Mázlovou zpátky na obrazovkách.

Proč Michaela Badinková odešla z Ordinace?

Mnozí fanoušci si kladou otázku, proč Michaela opustila seriál, který ji proslavil. Odpověď je poměrně jednoduchá: rodina a časové nároky. Michaela má dvě dcery, desetiletou a čtrnáctiletou, kterým se chtěla více věnovat. „Musela jsem si vybrat i kvůli času, jestli přes den natáčení, anebo večer divadlo. Natáčení pro mě bylo schůdnější nejen časově, ale také finančně,“ přiznala herečka.

Návrat k divadlu

Přestože Badinková na čas seriál opustila, rozhodla se vrátit zpět na prkna, která znamenají svět. Divadlo je pro ni nyní prioritou, a právě v divadelních představeních ji mohou fanoušci vidět naživo. Herečka aktivně zve své příznivce na různá představení a v našem videu podrobně popisuje, kde ji mohou diváci vidět.

Znovuobjevení radosti z divadla

Badinková se k divadlu vrátila poté, co se věnovala svým dcerám a rozhodla se na čas vzdát divadelní kariéry. „Kvůli rodině jsem se před časem divadla vzdala, ale teď jsem se k němu vrátila,“ řekla herečka. Tento návrat pro ni znamená velkou radost a naplnění, protože divadlo je její velkou vášní.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené