Free Porn
xbporn

Čerstvá dvojnásobná maminka Berenika Kohoutová sdílela snímek, na kterém kojí dceru! Je na to náležitě hrdá

zdroj: instagram.com/youtube.com

reklama

Herečka Berenika Kohoutová patří mezi ženy, které kojení považují za přirozenou součást mateřství. Tato záležitost je pro mnoho matek velmi osobní, avšak Kohoutová se rozhodla sdílet své zkušenosti s kojením otevřeně se svými fanoušky. Už při narození své prvorozené dcery Loly se s radostí chlubila jejími snímky, kde ji drží u prsu. A ani při druhém dítěti, Lojzičce, se tomu nevyhýbá. Tento postoj herečky je pro mnohé inspirací a ukazuje na to, že kojení může být oslavou propojení mezi matkou a dítětem.

Reklama

Kojení jako přirozená součást mateřství

Kojení není jen způsob, jakým matky vyživují své děti. Pro mnoho žen, včetně Bereniky Kohoutové, jde o hluboký, emocionální zážitek, který propojuje matku s dítětem. Tento pocit propojení je něco, co Kohoutová opakovaně zdůrazňuje. Pro herečku je kojení něčím naprosto přirozeným a krásným, což opakovaně potvrzuje svými veřejnými projevy a sdílením osobních snímků.

Berenika Kohoutová a její otevřenost

Herečka nikdy neměla problém s odhalováním svého těla. Na sociálních sítích už několikrát sdílela odvážné fotografie, což u jejích fanoušků často vyvolalo jak potlesk, tak i překvapení. Její poslední příspěvek, kde po porodu druhé dcery Lojzičky sdílela snímek s dítětem u prsu, byl přijat s velkým ohlasem. Tento příklad ukazuje, jak důležité je pro mnoho matek normalizovat kojení a ukázat, že není nic špatného na tom, když žena otevřeně mluví o své mateřské roli.

Význam kojení pro zdraví dítěte

Kojení má mnoho zdravotních výhod nejen pro dítě, ale i pro matku. Mnozí odborníci zdůrazňují, že mateřské mléko je pro novorozence nejlepším zdrojem výživy, neboť obsahuje všechny potřebné vitamíny a minerály pro správný vývoj dítěte. Berenika Kohoutová, jako mnoho dalších matek, si je těchto výhod vědoma a rozhodla se propagovat kojení jako zdravý a přirozený proces. Svým příkladem ukazuje, jak důležité je podporovat tento způsob péče o novorozence.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené

Reklama