Free Porn
xbporn

Herečka Štěpánka Fingerhutová má po zásnubách! O ruku jí požádal přítel lékař, kterého ulovila na seznamce

zdroj: instagram.com/youtube.com

Herečka Štěpánka Fingerhutová, známá ze seriálů jako Devadesátky, Modrý kód či Táta v nesnázích, zažívá jednu z nejdůležitějších životních událostí. Minulou neděli ji totiž její dlouholetý partner, kardiochirurg Matěj, požádal o ruku. Po pěti letech společného vztahu se dvojice rozhodla udělat další krok a jejich zásnuby přinesly vlnu radosti nejen jim, ale i jejich blízkým. A jak se poznali? Přes seznamovací aplikaci, což je dnes velmi běžný způsob seznámení.

Prevence na prvním místě

Štěpánku Fingerhutovou jsme zastihli na akci zaměřené na prevenci rakoviny prsu. Sama klade na prevenci velký důraz a pravidelně chodí na kontroly. „Už čtyři roky chodím jednou ročně na sono, a díky takovým akcím jsem se naučila i samovyšetření,“ prozradila. Prevence je pro ni klíčová, a tak nemá problém investovat do zdravotních vyšetření. „Tisíc korun ročně mě nezabije a stojí mi to za ten klid,“ dodala.

Změny v profesním životě

Ve světě herectví není nouze o stres a náročné pracovní podmínky. I z tohoto důvodu se Štěpánka rozhodla opustit své angažmá v Divadle v Dlouhé, kde působila několik let. „Od příštího roku už budu jen hostovat,“ vysvětlila. Cítí, že nastal správný čas přejít na volnou nohu a věnovat se novým projektům. Své rozhodnutí nebere na lehkou váhu, ale zároveň věří, že nyní má ideální příležitost se osamostatnit.

Zásnubní prsten a plány do budoucna

V rozhovoru nás Štěpánka překvapila čerstvou informací – ukázala nám zásnubní prsten, který jí Matěj před pár dny nasadil. „Je to ultračerstvé a bylo to velmi romantické,“ sdělila s úsměvem. Zásnuby byly překvapením nejen pro herečku, ale i pro jejich blízké, kteří už o novince vědí. I když svatba zatím není přesně naplánovaná, Štěpánka má ještě dostatek času na všechny přípravy.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené