Marek Ztracený je zpět a to ve velkém stylu! Ohlásil velkolepý návrat na pódia. Zasloužené volno si užíval s rodinou

zdroj: instagram.com/youtube.com

Marek Ztracený, jeden z nejpopulárnějších českých zpěváků, si dal v roce 2023 pauzu od vystupování, aby se mohl plně věnovat své rodině. Jeho rozhodnutí bylo překvapením pro fanoušky, kteří byli zvyklí na jeho pravidelné koncerty a energické vystoupení. Nicméně Ztracený věděl, že je čas dát přednost rodinným hodnotám a trávit více času se svým synem. Jak to sám komentoval: „V jednu chvíli jsem si uvědomil, jak to všechno letí, a že některý věci jako dětství mého syna nejdou vrátit.“

Důvod pro pauzu: Rodina na prvním místě

Marek Ztracený nebyl první ani poslední umělec, který se rozhodl dát pauzu kvůli rodině. Hudební kariéra je často velmi časově náročná a málokdo si uvědomuje, jaký tlak to může vytvářet na osobní život umělce. Pro Ztraceného bylo důležité, aby nezanedbával svého syna a manželku Marcelu. Společně se vydali na cesty a prozkoumali různé kouty světa. Tato pauza mu také umožnila zamyslet se nad tím, co chce v hudbě a v životě dělat dál.

Marek Ztracený se vrací na scénu s největším turné v kariéře

Fanoušci nemusí smutnit příliš dlouho. Marek Ztracený již oznámil svůj návrat na hudební scénu a to s opravdu velkolepým plánem. Jeho nové turné s názvem ZPÁTKY TOUR má být největší, jaké kdy uspořádal. Po dvou letech od svého posledního veřejného vystoupení se Marek vrací plný energie a nových nápadů. Tento návrat není jen o hudbě, ale také o tom, co se naučil během své přestávky.

Nová energie a nová perspektiva

Dva roky mimo pódia pro Ztraceného znamenaly možnost nabrat novou energii a zamyslet se nad tím, co je v životě opravdu důležité. Jak sám říká, pauza mu dala šanci věnovat se blízkým, odpočinout si a načerpat inspiraci. „Mých fanoušků si nesmírně vážím a těším se na to, až se s nimi znovu setkám na koncertech,“ uvedl Marek.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené