Free Porn
xbporn

Monika Binias jen pár minut po svatbě své dcery Charlotte promluvila o svých pocitech před novináři!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Monika Binias, známá česká celebrita, poskytla rozhovor Super.cz krátce po svatbě své dcery Charlotte, během kterého se podělila o své pocity a prožitky. Pro Moniku to byla podle jejích slov velká úleva, protože poslední dva roky pro její dceru nebyly jednoduché. „Pro mě to byla úleva. Celé dva roky, kdy Charlotte na tom nebyla dobře, jsem se modlila, aby šla správným směrem a našla lásku. Láska hory přenáší,“ řekla Monika v rozhovoru.

Charlotte a její boj s démonem drog

Jedním z hlavních témat, které Monika zmínila, bylo Charlottino boje s drogami. Podle ní Charlotte s tímto démonem bojovala úspěšně a momentálně nemá pocit, že by je stále užívala. „Když máš takový problém, pomůže ti láska, těhotenství nebo se odstěhovat daleko a začneš nový život. Láska jí pomohla. Martin je sportovec, tyto věci naprosto nesnáší. Byl to jeden z důvodů, proč je to teď jinak,“ vysvětlila Monika s odkazem na vztah Charlotte s jejím manželem Martinem.

Vliv lásky na uzdravení

Monika věří, že právě láska byla klíčovým faktorem v Charlottině zotavení. Její vztah s Martinem, který je aktivní sportovec a nesnáší jakékoliv formy závislostí, podle ní pozitivně přispěl k tomu, že Charlotte začala nový a lepší život. „Láska jí pomohla,“ dodala Monika s přesvědčením, že láska skutečně dokáže přenášet hory.

Nevěsta a svatební přípravy: Ráno plné stresu

Svatba Charlotte a Martina se konala na Hostivické radnici, a to za poněkud kuriózních okolností. Nevěsta se líčila a česala sama, protože ráno zaspala a nestihla vizážistku. Přes veškerý stres a časový pres Charlotte nakonec zářila v den svého velkého dne. Po svatebním obřadu se svatební hosté přesunuli do Chateau Šanov, kde probíhala svatební párty a novomanželé zde prožili svou první noc jako manželé.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené

Reklamy