Free Porn
xbporn

Makhmud Muradov se vrátil po pěti letech k zápasení v organizaci Oktagon MMA ve velkém stylu! Co na to diváci?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Makhmud Muradov, uznávaný bojovník původem z Uzbekistánu, se po pěti letech opět objevil v kleci Oktagon MMA. V sobotní večer se postavil britskému zápasníkovi Scottu Askhamovi. Přestože zápas nebyl podle mnohých fanoušků příliš atraktivní, Muradov nakonec svého soupeře porazil na body, což je další významné vítězství v jeho kariéře.

Bitva na zemi – zápas bez velkých momentů

Muradovův zápas s Askhamem se většinu času odehrával na zemi, což nemuselo být pro fanoušky tím nejzábavnějším zážitkem. Zatímco Muradov dominoval v zápasnických technikách, zápasníci se museli vyrovnávat i s nespokojeností publika, které vyjádřilo svou frustraci pískáním. Tento styl boje však ukázal, že Mach se umí přizpůsobit jakékoliv situaci a prokázat svou univerzálnost.

Machův vděk fanouškům a vyjádření po zápase

Po zápase Muradov poděkoval všem svým fanouškům a také se omluvil za to, že možná neukázal to, co si fanoušci přáli vidět. „Moc vám všem děkuji, chybělo mi to. Byly nějaké zdravotní problémy. Scott říkal, že je jiný level, ale ukázal jsem, že umím i wrestlit. Omlouvám se, že jsem neukázal, co jste chtěli,“ uvedl po svém vítězství.

Promotér Oktagonu, Ondřej Novotný, reagoval na tato slova s pochvalou. Zdůraznil, že jen blázen by mohl kritizovat takový výkon. Muradov totiž předvedl technický a strategický zápas, který zaslouží respekt.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené

Reklamy