Free Porn
xbporn

Denisa Nesvačilová stále tvoří pár se svým právníkem. Podpořil jí na premiéře nového muzikálu, kde dokonce brečel

zdroj: instagram.com/youtube.com

Denisa Nesvačilová prožívá významný okamžik své kariéry. Herečka a zpěvačka si zahrála svou první velkou roli v muzikálu Tajemství v Divadle Kalich. I když už měla možnost účinkovat v předchozím úspěšném projektu Biograf láska, nyní ji čekala slavnostní premiéra, která se nesla ve znamení emocí a nových začátků.

Nová láska v hledišti

Během představení muzikálu Tajemství Denisa Nesvačilová zaznamenala nejen velký úspěch na jevišti, ale také v osobním životě. Ve druhé řadě seděl její nový přítel, právník Michal, kterého poprvé představila veřejnosti na začátku července. Denisa se netajila tím, že tento okamžik pro ni byl velmi významný.

„Můj kluk seděl ve druhé řadě a myslím, že brečel. Kvůli mně poprvé,“ svěřila se Denisa s radostí v rozhovoru pro Super.cz. Dodala, že tento zážitek byl možný díky autorovi muzikálu, Danielu Landovi, který jí dal tuto příležitost. „Vidět mého kluka brečet, to bylo něco, co jsem nezažila.“

Od Biografu láska k Tajemství

Přechod od muzikálu Biograf láska, kde zněly písně Hany Zagorové, k Tajemství, které je laděno více rockově, pro Denisu znamenal nejen změnu hudebního stylu, ale i emocionální proměnu. „Rock se mi zpívá líp než pop,“ přiznala herečka. Už se také těší na další hudební zážitky, včetně nadcházejícího koncertu Daniela Landy v O2 areně.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené