Free Porn
xbporn

Dostala sice varování s výzvou k evakuaci, ale místo toho vyrazila modelka Lucie Petrišková na večírek. Vyvolalo to kritiku

zdroj: instagram.com/youtube.com

Lucie Petrišková, známá modelka a organizátorka večírků, čelí tvrdé kritice za své rozhodnutí ignorovat výzvu k evakuaci během nedávné povodně. Zatímco většina obyvatel reagovala na výzvu k evakuaci s odpovědností a obezřetností, Lucie se rozhodla pokračovat ve svém plánu a uspořádat společenskou událost, kterou sama organizovala. Tento článek přináší podrobný pohled na to, jak modelka reagovala na situaci a jaké důsledky její rozhodnutí mělo.

Co vedlo k ignorování výzvy k evakuaci?

Lucie Petrišková se přiznala, že během večírku, který sama organizovala a připravovala i catering, dostala na telefon až osm varování o hrozícím nebezpečí. Přesto se rozhodla zůstat a pokračovat ve své činnosti. „Myslela jsem, že jsme v bezpečí, protože naší obcí protéká jenom potok Botič. Vlastně takový malý potůček,“ vysvětlila Lucie. „Na sobotu ráno jsem měla letenky do Polska, tak uvidím, jak to bude vypadat, až se v neděli vrátím.“

Důsledky jejího rozhodnutí

Přestože modelka tvrdí, že nebyla ve stresu, její rozhodnutí vyvolalo vlnu kritiky. Někteří ji obvinili z nezodpovědnosti, zejména když vzala v úvahu, že její dům byl v minulosti několikrát zatopen. „Bydlíme v přízemí, ale za šest let, co tam bydlíme, se nic nestalo. Pravda ovšem je, že garáž v domě máme do půlky zatopenou pokaždé, když prší,“ dodala Lucie. Tato situace naznačuje, že ignorování výzev může mít vážné následky.

Jak na to reagovala veřejnost?

Reakce veřejnosti na Luciin postup byly smíšené. Zatímco někteří obdivovali její odvahu a důslednost v organizaci večírku, jiní poukazovali na její nezodpovědnost vůči svému synovi a okolí. „O jejího syna je naštěstí postaráno, protože tráví víkend u svého otce,“ dodává modelka, ale mnoho lidí považuje její přístup za bezohledný.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené