Free Porn
xbporn

Bára Nesvadbová uspořádala další charitativní bazar. Jak se jí daří a co jí v dohledné době čeká?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Spisovatelka Bára Nesvadbová (49) má za sebou další úspěšný ročník svého charitativního bazaru, který opět přinesl významnou podporu pro dobrou věc. Přípravy na letošní akci byly náročnější než kdy dříve, a to zejména proto, že Bára týden před samotným bazarem vyrazila na dovolenou se svou dcerou. Vše tak musela zvládnout na poslední chvíli a dokonce ani neměla čas se převléknout z tepláků a tílka, i když to bylo původně v plánu.

Přípravy na poslední chvíli: Bára v teplácích a průsvitném tílku

V tílku s pár dírkami a dost průsvitném, jak můžete vidět na fotografiích a videu, které přinášíme na našich stránkách, Bára přiznala: „To, že je rozedřené, jsem zjistila už ráno, ale nebyl čas na převlékání. Opravdu s sebou mám šaty, ale těch věcí bylo tolik, že síla se převlékat je i teď nulová.“ Nesvadbová se také svěřila, že podle jejího názoru na bazar nikdo nepřichází proto, aby ji viděl v šatech, ale aby přispěl na dobrou věc a pomohl ostatním.

Organizace charitativního bazaru: Výběr oblečení a spolupráce s dobrovolníky

Organizace charitativního bazaru není snadný úkol. Když Bára spolu s dobrovolníky třídí oblečení a připravuje cenovky, nemá čas vybírat si něco sama pro sebe. „Ze začátku ne, to nejsem i víc než měsíc po akci schopná jít ani do obchodu,“ prozradila Bára. Přesto, i když něco zbyde, najdou se pro to možnosti. Jedna společnost, která provozuje second handy, se postará o prodej neprodaných věcí. Bára dokonce dodává, že jednou při úklidu a pytlování objevila šaty od Dolce & Gabbana: „Tak jsem si říkala: Vida, vy jste na mě počkaly,“ smála se.

Charitativní bazary nejen v Praze: Akce po celé republice

Bára Nesvadbová se svou nadací Be Charity pořádá charitativní bazary a akce i mimo Prahu. Její úsilí se zaměřuje na města jako Brno, Hradec Králové, Liberec nebo Třinec. „Dá se říct, že se starými hadry objedeme každé oblastní město,“ komentuje s nadsázkou Nesvadbová. Tímto způsobem se snaží přinést pomoc a podporu co nejvíce lidem napříč Českou republikou.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené