Free Porn
xbporn

To, co Jack Nicholson udělal před svou narozenou dcerou, je nemoc! Má ty nejbizarnější fetiše a je ochoten udělat cokoli, aby se zalíbil ženám!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Jack Nicholson, považovaný za jednoho z velkých herců 20. století, měl talent, který získal nejen praxí a čirým nasazením, ale také jedinečnými životními zkušenostmi. Tento americký herec má na svém kontě mnoho úspěšných rolí a tři Oscary. Stejně zajímavý je i jeho soukromý život.

Herec John Joseph Nicholson se narodil v New Jersey a na svět přišel v roce 1937.  Předcházely tomu ale hodně zajímavé okolnosti.

Rodinná tajemství Jacka Nicholsona

Nicholsonova matka June otěhotněla se svým přítelem Donem v roce 1936, ale Don byl v té době ženatý s jinou ženou. Když se to dozvěděla Jackova babička Ethel Mayová, pohrozila Donovi zákonem a donutila ho, aby se od June držel dál.

Její matce bylo v době Nicholsonova narození pouhých 18 let. June se s matkou dohodla, že ji bude vychovávat Ethel Mayová, protože nemanželské dítě by celé rodině udělalo velkou ostudu. Proto přijala June jako svou nejstarší dceru a k Jackovi se chovala jako k vlastnímu synovi.

Nicholson se však o tomto rodinném tajemství v raném věku nikdy nedozvěděl. Svého otce nikdy nepoznal a roli otce převzal Shorty, který se oženil s Jackovou tetou Lorraine.

Vtipné historky však pokračovaly. Když byly Nicholsonovi čtyři roky, June odjela do Miami, aby se věnovala herecké kariéře. Později se přestěhovala do Los Angeles a Nicholson ji v 17 letech následoval. „June byla jediná, která mi zbyla, a byla pryč, tak jsem se rozhodl porozhlédnout se,“ řekl v roce 1986 časopisu Rolling Stone.

Jack se ve filmovém průmyslu nikdy neztratil. Nejprve pracoval v animačním oddělení studia MGM, kde ho objevil producent a doporučil mu hereckou kariéru.

Důležitý zlom v jeho životě nastal v roce 1974, kdy o něm časopis Time uveřejnil článek. Autoři časopisu Time zjistili, že Nicholsonův otec stále žije, a také uvedli, že jeho sestra je ve skutečnosti jeho matka a Ethel May je jeho babička.

 

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené