Free Porn
xbporn

Šla uklidit otcův hrob, ale když se k němu přiblížila, omdlela strachy. „Nemůžu uvěřit, co mu udělali s tělem,“ řekla rozzlobená žena

zdroj: instagram.com/youtube.com

Pohřební služba, která měla na starosti poslední rozloučení a pohřeb zesnulého otce, šokovala truchlící rodinu.

Smrt blízkého člověka je sama o sobě mimořádně traumatizujícím zážitkem. Ale to, co zažila jedna rodina po pohřbu svého otce, bylo téměř neuvěřitelné. Místo tichého truchlení byli šokováni. Když několik dní po posledním rozloučení navštívili hřbitov, aby uklidili místo posledního odpočinku, nemohli uvěřit svým očím. Na první pohled bylo zřejmé, že s hroby není něco v pořádku. To, co se dělo dál, se vymykalo lidskému poznání.

Vše začalo několik dní po pohřbu, když se syn zesnulého rozhodl, že se o hrob postará. Vydal se na hřbitov v Timowě v polském Dolním Slezsku, lopatou odkopal zeminu a umístil náhrobní kámen. Brzy však zjistil, že to není možné. Sotva použil své nářadí, uslyšel dutý zvuk. Bylo jasné, že hrob je příliš mělký a že pluh narazil do rakve.

Rozrušený muž okamžitě kontaktoval pohřební ústav, aby chybu napravil. Společnost uznala, že její zaměstnanci udělali chybu. Místo toho, aby na hřbitov poslala pracovníky, kteří by hrob prohloubili, přijel bagr. Když bagr začal pracovat, truchlící rodina se nestačila divit. Stroj obratně zajel lopatou do půdy a poškodil rakev, v níž ležel zesnulý.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené