Free Porn
xbporn

Malá princezna Charlotte byla na Wimbledonu jako totožné dvojče Kate Middleton. Měla stejné šaty jako její maminka před lety?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Princezně Charlotte je teprve devět let, ale už teď je zřejmé, že má před sebou zářivou budoucnost jako módní ikona. Její vkus a styl se stávají inspirací pro mnoho mladých dívek nejen ve Velké Británii, ale po celém světě. Její výběr oblečení na významné události je pečlivě sledován a komentován.

Důležitost Wimbledonu pro královskou rodinu

Wimbledon není jen vrcholnou událostí v tenisovém světě, ale také důležitou společenskou akcí, které se pravidelně účastní členové britské královské rodiny. Je to příležitost pro veřejnost vidět své oblíbené royaly a pro ně samotné ukázat svou podporu sportu.

Princezna Charlotte v kouzelných puntíkovaných šatech

Popis šatů

Na letošní Wimbledon Princezna Charlotte oblékla námořnicky modré šifonové šaty s bílými puntíky od značky Guess. Tento elegantní model, který stál 2 100 Kč, zdůraznil její mladistvou a veselou osobnost.

Výběr doplňků

Charlotte doplnila svůj outfit roztomilými růžovými slunečními brýlemi značky Ray-Ban za 2 300 Kč a krémovými balerínami. Tyto doplňky perfektně ladily s jejími šaty a dodaly jí elegantní a svěží vzhled.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené