Free Porn
xbporn

Jiřina Bohdalová ukazuje ve svém věku 93 let, že se umí stále dobře bavit. Podívejte se na video, kde tancuje s mladíkem.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Jiřina Bohdalová, legenda českého herectví, opět ukázala, že věk je jen číslo. Její dcera, herečka Simona Stašová, nedávno sdílela video na sociálních sítích, které zachycuje Jiřinu v plné síle, jak tančí ve Varech. To, co by se mohlo zdát jako běžný moment, se stalo internetovým fenoménem, který zaujal tisíce lidí.

Jiřina Bohdalová: Ikona českého herectví

Jiřina Bohdalová se narodila 3. května 1931 a během své dlouhé kariéry se stala jednou z nejuznávanějších českých hereček. S více než sedmi desítkami let na scéně má za sebou nespočet rolí v divadle, filmu i televizi. Její charisma a talent ji vynesly na vrchol české kultury a udělily jí místo v srdcích mnoha generací.

Taneční video z Varů

Video, které Simona Stašová sdílela, ukazuje Jiřinu Bohdalovou tančící s neznámým mladíkem na festivalu ve Varech. V třicetistupňovém vedru předvedla Jiřina kreace, které by záviděli i mnohem mladší tanečníci. Po několika minutách se s mladíkem rozloučila a pokračovala v oslavách. Simona k videu přidala emotikon srdíčka, což ukazuje její hrdost a lásku k matce.

Taneční talent Jiřiny Bohdalové

Jiřina Bohdalová předvedla ve videu energii a talent, které by jí mohly závidět i profesionální tanečníci. Její pohyby byly plné života a radosti, což je u devadesátitříleté ženy skutečně obdivuhodné. Je jasné, že její vitalita a elán nejsou jen pro filmové role, ale jsou součástí jejího každodenního života.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené