Free Porn
xbporn

Skutečný příběh: dítě bylo uneseno z nemocnice. O 20 let uvidí jeho matka na hřbitově známou tvář!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Vadim a Olga už dlouho snili o dítěti. A teď se jim splnil sen. Přišel den, kdy žena musela jít do nemocnice.

Porod byl rychlý a snadný. Najednou se narodily 2 děti. Vadim byl v sedmém nebi .

Olga a její děti musely strávit v nemocnici několik dní. Přešli 2 dny a ošetřující lékař přišel do jejího pokoje. Zavolal ji do kanceláře hlavního lékaře. Olga si uvědomila, že rozhovor bude vážný, protože jejich tváře byly napjaté. Nikdo se neusmíval. V kanceláři byl také  policista a mladá matka byla velmi vystrašená. Zeptala se, co se děje, a nabídli jí sklenici vody. Hlavní lékařka vážným hlasem oznámila, že jeden z jejích synů je nezvěstný. Nyní probíhalo pátrání a byly by nejraději, kdyby ji zbytečně nerušil. Ale nemohli to skrýt.

Olga se téměř zbláznila. Netušila, jak se vůbec může něco takového stát. Hlavní lékař jí řekl, že někdo unesl její dítě. Samozřejmě, stále existovala naděje, že byl prostě zaměněn s jiným, ale to bylo málo pravděpodobné. Případem se nyní zabývala policie. Dívka začala plakat. Nikdo ji nedokázal uklidnit a nakonec od hrůzy omdlela. Když se probrala, uviděla svého manžela na oddělení. Začala znovu plakat a prosila ho, aby našel jejich syna.

Chlapec byl i nadále hledán, ale vše bylo marné. Uplynul týden, dítě, které se rozhodlo zavolat Olze a Artemovi, bylo propuštěno z nemocnice. Pár nemohl zapomenout na tragédii. Každý den chtěli najít nové zprávy o pohřešovaném chlapci, ale všechno bylo marné. Uplynuly týdny, měsíce a roky. nikdo to nevěděl.

 

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené