Auto, které vjelo na Mělnicku na železniční přejezd srazil vlak. Řidič byl na místě mrtev a dalších 50 cestujících bylo evakuováno.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Nedělní podvečer mezi Všetaty a Mělníkem přinesl tragickou nehodu, která zasáhla mnoho lidí. V obci Malý Újezd se srazil vlak s osobním autem na železničním přejezdu. Řidič osobního vozu bohužel nehodu nepřežil, zatímco 54 cestujících z vlaku bylo evakuováno bez zranění. Událost způsobila zastavení provozu na trati a vyžadovala zásah všech složek Integrovaného záchranného systému.

Detaily nehody

Nehoda se stala kolem 18:00 v Malém Újezdě. Osobní auto se střetlo s vlakem na železničním přejezdu, což mělo fatální následky pro řidiče auta. Na místě zasahovala policie, hasiči a zdravotníci, kteří se snažili minimalizovat škody a zajistit bezpečnost všech zúčastněných.

Reakce Integrovaného záchranného systému

Policie

Policejní mluvčí Michaela Richterová uvedla, že řidič osobního auta utrpěl zranění neslučitelná se životem. Policie na místě prováděla vyšetřování a zajišťovala oblast nehody. Hasiči z kraje byli na místě okamžitě a pomáhali s evakuací cestujících z vlaku. Rovněž se podíleli na odstraňování následků nehody a zabezpečování oblasti.

Zdravotníci

Zdravotnické týmy se postaraly o řidiče a zajišťovaly, že cestující z vlaku byli v pořádku a nevyžadovali lékařskou pomoc. Z vlaku bylo evakuováno celkem 54 cestujících. Všichni vyvázli bez zranění, což je v takové situaci velmi šťastné.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené