Na Strakonicku nyní všichni pláčou. Dva motorkáři a jejich stroje nepřežili srážku s protijedoucími auty.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Nedělní odpoledne na Strakonicku se stalo svědkem tragické nehody, při které zahynuli dva motocyklisté. Tato tragická událost zasáhla místní komunitu a vyvolala vlnu emocí. Jihočeská policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová informovala novináře o podrobnostech nehody, která se stala na silnici 141 mezi Bavorovem a Strakonicemi. Zbylí účastníci nehody byli převezeni do nemocnic.

Podrobnosti nehody

K nehodě došlo v neděli odpoledne, přesně v 16:30, ve směru z Bavorova do Vodňan. Policie stále vyšetřuje bližší okolnosti této tragické události. Na místě zasahovaly různé složky integrovaného záchranného systému, včetně hasičů, policistů a záchranářů. Byl také přivolán záchranářský vrtulník, aby poskytl nezbytnou pomoc.

Průběh nehody

Podle dostupných informací došlo k nehodě mezi dvěma automobily a třemi motocykly. Přesné okolnosti kolize nejsou zatím zcela jasné, ale je známo, že jeden z motocyklistů podlehl svým zraněním ještě před příjezdem záchranářů. Druhý motocyklista zemřel na místě nehody po selhání životních funkcí, i přes maximální úsilí záchranářů o jeho oživení. Třetí motocyklista byl po poskytnutí akutní péče převezen s poraněním horní končetiny do českobudějovického traumacentra.

Zasahující jednotky a záchranné práce

Na místě nehody zasahovali hasiči, kteří pomáhali s vyproštěním raněných a zabezpečením místa nehody. Policie se postarala o uzavření silnice a koordinaci dopravy. Záchranářský vrtulník společně se čtyřmi pozemními posádkami poskytl první pomoc a přepravil zraněné do nemocnic. Řidič osobního vozu vyvázl s lehčím poraněním a byl transportován do prachatické nemocnice.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené