Free Porn
xbporn

Kate Middleton na Trooping the Colour, co si řekli na balkóně: rty prozrazují vše

zdroj: instagram.com/youtube.com

Kate Middleton se poprvé objevila na veřejnosti po měsících nepřítomnosti po zprávě o diagnóze rakoviny. Princezna z Walesu se připojila ke králi Charlesi a Camille na každoroční ceremonii Trooping the Color v Buckinghamském paláci. Princezna se průvodu zúčastnila se svými třemi dětmi, princem Georgem, princeznou Charlotte a princem Louisem, přičemž jim při sledování podívané dávala konkrétní pokyny. Pojďme společně zjistit, co si řekli na balkóně.

Pro britskou královskou rodinu to byl emotivní den. Kate Middleton se vrátila na veřejnost po 5 měsících nepřítomnosti od oznámení, že má rakovinu. Princezna z Walesu se připojila ke králi Charlesi a Camille na oslavu a poskytla fanouškům první pohled na oficiální návrat budoucí královny. Kate byla včera, v sobotu 15. června 2024, spatřena, jak se směje se svým tchánem poté, co prozradila, že chemoterapie bude pokračovat ještě několik měsíců.

Mnoho z nejsladších a nejněžnějších okamžiků bylo zachyceno a čtenářka rtů Nicola Hicklingová může přesně pochopit, o čem královská rodina celý den diskutovala. Pojďme společně zjistit, co si řekli na balkóně.

Král Charles se v současné době léčí s rakovinou, stejně jako Kate Middleton, v sobotu 15. června 2024 opustil Buckinghamský palác, aby se akce zúčastnil v kočáru se svou ženou Camillou. Lékaři britskému panovníkovi doporučili, aby barvicí ceremoniál uspořádal na kočáru Ascot Landau místo na koni, jako to udělal loni. Charles a Camilla byli viděni, jak si povídají, zatímco se kochali úžasnou scenérií, a zdálo se, že král učinil dojemné přiznání své ženě o oslavách. Podle Nicoly Hinckleyové řekl král Charles Camille: „Ach můj bože, já nevím, proč se mi chce plakat“.

 

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené