Free Porn
xbporn

Veřejnost kritizuje rozhodnutí soudu proti podmínce pro muže, který roky znásilňoval nevlastní dceru. Dívka promlouvá…

zdroj: instagram.com/youtube.com

Pár dní po rozhodnutí soudu se dívka podle informací Seznam Zpráv pokusila spáchat sebevraždu. Muž byl odsouzen k tříletému vězení a současně mu bylo nařízeno zaplatit oběti 300 tisíc korun. Lesní dělník však podal odvolání a před soudem vyjádřil svou zoufalství kvůli finanční situaci rodiny, chudým Vánocům a porouchanému autu. Podle serveru Novinky.cz, který případ upozornil, nyní rodina funguje na plné obrátky a všichni si jsou vědomi obtížné situace. Drží při sobě mnohem více.

 

Státní zástupkyně navrhovala zamítnout odvolání. Nicméně senát dal muži šanci a změnil tříletý trest na podmínku. Soudkyně Mária Petrovková zdůraznila, že vzhledem k osobním a majetkovým poměrům obžalovaného, jak je popsali, se rozhodli poskytnout mu ještě šanci. Tato situace byla považována za hraniční případ, kde by obviněný mohl prokázat, že jeho chování bylo mimo jeho běžný způsob života a nebude se opakovat.

Psychický stav dívky neodpovídá posudku znalce. Dívka totiž je v péči psychiatra a dokonce musela být i hospitalozována. „Pokud se vůbec uzdraví, bude to trvat dlouho, zatím není žádný velký posun,“ uvedla matka. Dívka se před pár dny pokusila o sebevraždu, dle svých slov potřetí.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené