Free Porn
xbporn

VTIP: Blondýnka jede autem a zastaví ji policajt.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Vtipy mají dlouhou historii, sahající až do starověku. První známé vtipy pocházejí ze starověkého Egypta a Řecka. Vtipy byly často používány k zesměšňování mocných nebo k vyjádření kritiky společenských poměrů. V antice byly vtipy také součástí divadelních her a zábavy na hostinách. Postupem času se vtipy rozšířily do všech kultur a staly se nedílnou součástí lidské komunikace.

Historické kořeny

Vtipy byly nejen prostředkem zábavy, ale také nástrojem společenské kritiky. V antickém Řecku byly známé „komos“, což byly průvody plné zpěvů a posměšných veršů. Římský básník Martial je známý svými epigramy, které často obsahovaly satirické vtipy.

Dnes jsou vtipy všudypřítomné a nacházejí se v různých formách – od slovních hříček, přes karikatury, až po stand-up komedii. Moderní technologie umožnila šíření vtipů rychlostí blesku prostřednictvím sociálních sítí a internetu.

V Sobotu sem seděl v hospodě u Nás na malé vesničce a přišel čas, kdy se začínají v hospodě scházet štamgasti, tak sem si výjimečně přisedl, myslím že každý z Vás asi atmosféru u tohoto stolu zná, dali jsme si pár piv, a vtipy začaly létat vzduchem! Mě nejvíce zaujmul tento, který sem Vám zde předal a tak Vám přejí hezký den.

 

Blondýnka jede autem a zastaví ji policajt. „Doklady prosím.“ Blondýnka na něj tupě zírá. „No takovou kartičku, je na ní vaše fotka.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené