Free Porn
xbporn

Nikol Štíbrová oslavuje obrovský úspěch: Influencerka dosáhla jednoho ze svých nejvýznamnějších milníků v životě.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Česká showbyznysová scéna zaznamenala dosud nevídaný triumf solidarity a lidskosti, kdy se populární influencerka Nikol Štíbrová (36) stala tahounem charitativní akce, která nadchla celou Českou republiku. Díky jejímu odhodlání a s podporou dalších celebrit se podařilo vybrat více než sto milionů korun na léčbu nemocného chlapečka Martínka.

Nikol Štíbrová se rozhodla zmobilizovat své 674 tisíce sledujících na Instagramu a požádala je o pomoc pro rodinu malého Martínka, trpícího těžkou formou syndromu AADC. Pro zachránění života chlapečka byla potřeba speciální genová terapie, jejíž cena činila ohromujících sto milionů korun.

A co se stalo pak, to by nikdo nečekal. Nejenže se zapojila část Nikoliny fanouškovské základny, ale také další známé i méně známé tváře. Česká republika se spojila dohromady a dala najevo svou obrovskou solidaritu. Kampaň se stala virální a začala sbírat neuvěřitelné částky.


Nikol Štíbrová byla ohromena výsledkem a napsala na svém Instagramu: „Co říct… Martínku, držím palce, protože pro vás to teď teprve začíná. Věřím, že léčba zabere a brzo se potkáme na dětských prolejzačkách.“

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené