Free Porn
xbporn

Skrytá přítomnost mimozemšťanů na Zemi: Uznávaný profesor Stanfordské univerzity promluvil o mlčenlivosti ohledně UFO. Každý by si to měl rychle přečíst.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Kontroverzní zpráva z konference SALT iConnection 2023 otřásla nejen vědeckým světem, ale i globálními elity. Garry Nolan, významný patolog a učitel na prestižní Stanfordské univerzitě, vstoupil na pódium se zdrcujícím prohlášením: mimozemšťané nejenom že Zemi navštívili, ale žijí zde už mnoho let a stále jsou mezi námi!

Na konferenci, kde se měli shromáždit magnáti, politici a podnikatelé diskutující o budoucnosti světové ekonomiky, byl Nolan náhlým průnikem do bulváru. Jeho teze o skryté mimozemské civilizaci však zastínila všechny představy o technologickém pokroku a geopolitických manévrech.

Nolanovy údajné důkazy mají svůj původ v jeho výzkumu z roku 2018, kdy odhalil záhadnou kostru Atacama, humanoidního původu, která mohla patřit mimozemšťanům. Avšak záhy byla tato teorie vyvrácena piloty, kteří se setkali s neidentifikovanými vzdušnými jevy (UAP) a nevysvětlitelnými poli energie.


Zlom nastal, když Nolan přišel s úzkopásmovým rádiovým signálem, jenž je tvrdě považován za důkaz mimozemské inteligence. I přes skeptické hlasy vědců, kteří tvrdí, že signál mohl vzejít z komety, Nolan neuhnul. Tvrdil, že mimozemská civilizace stojí za pokročilými technologiemi, které překonávají lidské chápání.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené