Free Porn
xbporn

Lékař, který shromáždil mnoho citlivých příběhů, prozradil, o čem lidé před smrtí sní

zdroj: instagram.com/youtube.com

Dr. Christopher Kerr, specialista na paliativní péči z Buffala v New Yorku, tvrdí, že popsal vize téměř 1000 umírajících pacientů. Tyto příběhy, řekl, mohou být uklidňující.

Doktor poznamenává, že sny a vize lásky a spojení s blízkými často vytvářejí pocit míru před smrtí. Sen ho přiměl, aby se omluvil své dceři „Je to překvapivé,“ poznamenal a dodal, že zkušenosti dětí jsou zcela odlišné od zkušeností dospělých, protože obvykle vidí spíše fantazie než skutečné vzpomínky.

Lidé, kteří mají za sebou těžkou minulost, se podle lékaře často psychicky setkávají s těmi, kterým křivdili. Kerr, host podcastu Next Level Soul, se podělil o dojemný příběh 40letého muže, který strávil většinu svého života ve vězení, drogové závislosti a rakovině krku. Muže sužovaly nepříjemné sny o napadení těmi, kterým v minulosti křivdil. To umírajícího vážně šokovalo.

Tyto vize vedly muže k tomu, aby vyhledal svou dceru, aby jí vyjádřil svou lásku a omluvil se. Pacientovi se podařilo nalézt remisi a poté pokojně zemřel, řekl lékař. Na základě svých výzkumů se domnívá, že pacienti nepopírají nepříjemné a bolestivé věci, které se vynořují na smrtelné posteli, ale reflektují je a „využívají je velmi zajímavým způsobem“. Lékař odvolal pacienta, který se v mládí účastnil akcí druhé světové války, patřil ke spojeneckým jednotkám, v roce 1944. kteří přistáli v Normandii.

Válečná zkušenost u něj zanechala posttraumatickou stresovou poruchu, ale muž nevyhledal odbornou pomoc. „Pacienti se musí uvolnit a v určitém smyslu smířit se svou situací, než mohou zemřít,“ vysvětlil Kerr. A tento muž spal velmi tvrdě. Jednoho dne se mu však podařilo krátce usnout a lékař se pacienta na sen zeptal. „Měl jsem nádherný sen, kde jsem znovu prožil nejlepší den svého života,“ řekl muž. Bylo to v den, kdy byl propuštěn z armády. „Měl opravdu dobrý sen. V Normandii k němu přistoupil neznámý voják a řekl: ‚Jdeme pro tebe.‘“ O něco později pacient klidně usnul a zemřel.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené