Free Porn
xbporn

Karma tabulka: To je osud, který vás čeká v závislosti na vašem roce narození!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Jste nezávislý, optimistický a věčný mladý muž. Vždy vedeš aktivní společenský život, hodně mluvíš, jsi aktivní a organizovaný. Jste trochu netolerantní a těžko přijímáte, že ne všechno je tak, jak se zdá. Máte své vzestupy a pády a nejlépe se cítíte mezi 34. a 38. rokem života. Fyzicky jste velmi silná osobnost, ale psychicky bojujete s drobnými problémy a snadno se necháte chytit do pasti škodlivých vášní. Neznáte hodnotu peněz, které máte, a rychle je utrácíte a zadlužujete se. Cítíte se dobře v zaměstnání, kde se můžete projevit tvůrčími prostředky. Často si vybíráte povolání, jako je učitel, hudebník, spisovatel nebo umělec. Podle Tibeťanů se duše reinkarnuje devětkrát a každé vtělení je doprovázeno jinou karmickou výzvou; pomocí tabulky Mewa založené na systému devíti čísel lze zjistit, kolikrát se člověk znovu narodil a jaké jsou výzvy v jeho osudu.

V tabulce níže uvidíte, kolik lidí patříte podle roku vašeho narození!

1. Mewa

Jste neklidní a náladoví, nepříliš ambiciózní. Ať se přizpůsobíte jakékoli situaci, navenek působíte odolně, ale uvnitř jste velmi tvrdohlaví. Měli jste těžké dětství. Jste náchylní k nemocem a máte sklon k závislostem, pokud se o sebe nestaráte. Máte problémy s ledvinami a močovými cestami a potřebujete zvláštní pozornost. Jste náchylní k depresím a potřebujete neustálou pozornost a lásku. Podle své karmy vedete v práci skromný život a potřebujete ticho, abyste si vše správně naplánovali.

2. Mewa

Jste přátelští, ale ne ambiciózní. Neradi přebíráte iniciativu, dáváte přednost tradičnímu pohledu na život a snadno se necháváte unést detaily. Za smysl svého života považujete službu, takže máte sklon pomáhat. Svou práci obvykle dokončíte mezi 45. a 47. rokem života. Jste náchylní k chronické únavě, nedostatku energie a kožním, vlasovým a střevním onemocněním. Vaše životní úroveň je průměrná a na penězích vám příliš nezáleží, ale máte sklon k hazardním hrám. Lidé mohou být vašimi nejlepšími přáteli, protože rádi pracujete s přírodou, věnujete se zemědělství a veřejnému vystupování.

3. Mewa

Jste nezávislý, optimistický a věčný mladý muž. Vždy vedeš aktivní společenský život, hodně mluvíš, jsi aktivní a organizovaný. Jste trochu netolerantní a těžko přijímáte, že ne všechno je tak, jak se zdá. Máte své vzestupy a pády a nejlépe se cítíte mezi 34. a 38. rokem života. Fyzicky jste velmi silná osobnost, ale psychicky bojujete s drobnými problémy a snadno se necháte chytit do pasti škodlivých vášní. Neznáte hodnotu peněz, které máte, a rychle je utrácíte a zadlužujete se. Cítíte se dobře v zaměstnání, kde se můžete projevit tvůrčími prostředky. Často si vybíráte povolání, jako je učitel, hudebník, spisovatel nebo umělec.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené

Reklamy