Free Porn
xbporn

Alex Mynářová září vedle svých chlapů. Sdílela společnou fotografii a dojala se nad svou krásnou rodinou!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Trávit kvalitní čas s rodinou je v dnešní hektické době stále cennější. Alex Mynářová, známá moderátorka, která si na rodinné chvíle nedá dopustit, pravidelně sdílí momenty ze svého života s fanoušky. Rodina je nejdůležitější, to je mantra, kterou Mynářová nejen žije, ale také ukazuje na svých sociálních sítích. Přesto jí život přináší různé výzvy, které se nevyhnou ani jejímu manželovi Vratislavu Mynářovi, bývalému hradnímu kancléři.

Rodinné album plné vzpomínek

Na svých sociálních sítích pravidelně sdílí fotografie z rodinného archivu, které dokládají, jak moc si cení chvílí strávených s těmi nejbližšími. Fanoušci na sociálních sítích obdivují její otevřenost a schopnost ukazovat své pravé já.

Manželovy obavy a rezervovaný postoj

I přes její otevřenost však mnohé zaujala jedna konkrétní fotografie, na které se její manžel Vratislav Mynář netvářil příliš nadšeně. Tento výraz nezůstal bez povšimnutí a fanoušci si toho rychle všimli. „Pán je dle výrazu opravdu nadšený,“ poznamenala jedna z uživatelek pod příspěvkem. Není se co divit, protože Mynáře čekal náročný soudní proces, který mohl ovlivnit nejen jeho kariéru, ale také rodinný život.

Mynářův soudní proces a dopady na rodinu

Vratislav Mynář čelí soudnímu sporu týkajícímu se dotací na penzion v Osvětimanech. Tento proces se dotkl celé jeho rodiny a bylo by pochopitelné, že na fotografii z rodinného alba se jeho výraz zdál poněkud rezervovaný. Mynář věří, že od soudu vyjde nevinný, přičemž Nejvyšší správní soud i ostravský krajský soud již potvrdily, že jeho společnost při žádosti o dotaci neudělala žádné zásadní chyby.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené