Free Porn
xbporn

Přepychové sídlo jim roste před očima. Dara Rolins a Pavel Nedvěd se co nevidět dočkají svého luxusního italského sídla

zdroj: instagram.com/youtube.com

V roce 2022 se zpěvačka Dara Rolins a fotbalista Pavel Nedvěd rozhodli investovat do luxusního pozemku u známého italského jezera Lago Maggiore. Tento region je známý svou malebnou krajinou, kde se snoubí pohled na zelené hory a klidnou hladinu jezera. Pozemek na skále přidal tomuto projektu další rozměr, jelikož nově rostoucí sídlo připomíná orlí hnízdo nad jezerem. Pár pravidelně navštěvuje místo, aby dohlížel na růst svého nového domova a těšil se na konečný výsledek.

Moderní architektura s panoramatickým výhledem

Dara Rolins v rozhovorech často zmiňuje, jak důležité pro ně bylo od samého počátku mít jasnou vizi o podobě jejich nového domova. Prosklený moderní dům dokonale odráží jejich představy o otevřeném prostoru, kde slunce a příroda hrají klíčovou roli. Lokalita Lago Maggiore se ukázala jako ideální volba pro moderní stavbu s panoramatickými výhledy na přírodní krásy.

„Bylo od začátku jasno, jak má dům vypadat. Přece jenom trošku míň řešíme podnebí, pořád je tam slunečno,“ řekla Dara Rolins. Itálie je známá svým příjemným klimatem, což dává páru možnost užívat si neustálý slunečný výhled a přírodu. Prosklené stěny domu nabízí výhled na zelené okolí i jezero, což dává domu jedinečnou atmosféru.

Komplikace při stavbě na skále

Stavba na tak exponovaném místě však přinesla i své výzvy. „Malinko se to komplikovalo místem, protože dům je u jezera na skále, je to takové orlí hnízdo,“ popsala Dara. Pozemek na skále si vyžádal důkladné plánování a spolupráci s odborníky, aby byl dům nejen esteticky dokonalý, ale také bezpečný a stabilní. Architektura musela brát v úvahu nejen vzhled, ale i funkčnost a bezpečnost.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené

Reklamy