Free Porn
xbporn

Moderátorka Snídaně s Novou Kateřina Pechová bojuje s potravinovou intolerancí. Rapidně ovlivnila i její váhu

zdroj: instagram.com/youtube.com

Herečka a moderátorka Kateřina Pechová se potýká s autoimunitním onemocněním, které jí již několik let komplikuje běžný život. Potravinové intolerance, které tato nemoc provází, nutí Pechovou upravovat svůj jídelníček a hledat alternativy k běžným potravinám, zejména co se týče vánočního cukroví.

Reklama

„Snažím se najít varianty bez cukru a lepku, ale těch moc není,“ přiznává Pechová. Její zdravotní stav ovlivňuje nejen její stravování, ale i celkový životní styl.

Inspirace pro kuchařky a dietní omezení

Díky svému osobnímu boji s potravinovými intolerancemi se Kateřina stala inspirací pro další lidi s podobnými problémy. Kamilu Nývltovou, autorku kuchařek, dokonce motivovala k tomu, aby zvážila vytvoření kuchařky zaměřené na bezlepkové a bezlaktózové recepty.

„Prý jsem Kamilu motivovala, že příští kuchařka bude pro lidi, kteří mají právě bezlaktózové a bezlepkové dietní omezení,“ dodává Pechová.

Stravování při autoimunitním onemocnění

Kateřina má jasnou představu o tom, co může a nemůže jíst. „Můžu jíst maso, zeleninu, ovoce, ryby a existuje i spousta bezlepkových produktů od chleba až po cukroví,“ vysvětluje Pechová. Ačkoli pro mnoho lidí může být tento režim náročný, Kateřina si našla cestu, jak si připravovat jídla sama doma a najít v tom zalíbení.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené