Free Porn
xbporn

Vypadá to, že fotky s pávy a s ní spojenými dvěma miliony na propagaci se Alena Schillerová jen tak nezbaví. Lidé stále útočí

zdroj: instagram.com/youtube.com

V posledních týdnech je Alena Schillerová znovu terčem kritiky, a to především kvůli nákladným profesionálním fotografiím, na nichž se objevují pávi. Tyto fotografie byly údajně financovány ze státních prostředků, což vyvolalo vlnu nevole. Dva miliony korun byly vynaloženy na tuto propagaci, což si Schillerová od kritiků vysloužila řadu ironických komentářů. Její reakce na tuto situaci byla v mnohých případech vnímána jako nevhodná a situace se dále komplikuje, zejména kvůli narůstající kritice veřejnosti.

Nákladné fotografie a jejich dopad na image

Je pochopitelné, že veřejné osobnosti potřebují udržovat svůj obraz v médiích a na sociálních sítích. Nicméně, veřejné finance by měly být využívány s opatrností. Situace, kdy byly vynaloženy velké částky na profesionální fotografie, vzbuzuje otázky ohledně vhodnosti a etiky tohoto kroku.

Profesionální grafika nebo Photoshop?

Po kritice na náklady spojené s fotografiemi se Schillerová přesunula k úpravě snímků prostřednictvím Photoshopu. Úpravy fotografií však nedokázaly zmírnit reakce veřejnosti, která se ptá, zda nejsou takovéto náklady na státní úrovni zbytečné. Úpravy fotografií, které nevyžadují tým grafiků, mohou být levnější, ale otázkou zůstává, proč byly původní fotografie vůbec objednány za tak vysoké částky.

Reakce veřejnosti a politiků

Sociální sítě jsou plné ironických komentářů na adresu Schillerové. Komentáře jako: „Tak hlavně, že během covidu byla vhodná doba na krádež dvou milionů na pávy. Děkuji,“ ilustrují frustraci části veřejnosti. Opoziční politici se rovněž přidali ke kritice.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené