Free Porn
xbporn

Monika Bagárová na dovolené v resortu pro milionáře? Na kolik vyšla její luxusní dovolená?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Zpěvačka Monika Bagárová se rozhodla, že si spolu se svou rodinou dopřeje exkluzivní dovolenou na Maledivách. Na sociálních sítích sdílela krásné fotografie, na kterých nejenže září, ale i ukazuje, jak skvěle si užívá odpočinek v luxusním resortu. Monika Bagárová je známá svou krásou a elegancí, kterou na této dovolené jen potvrzuje.

Intercontinental Maldives Maamunagau Resort – Luxusní ráj na zemi

Monika Bagárová s rodinou si pro svou dovolenou vybrala jeden z nejprestižnějších resortů na Maledivách, Intercontinental Maldives Maamunagau Resort. Tento resort je skutečný ráj na zemi a nabízí vše, co si člověk může přát. Od privátních pláží, přes luxusní wellness, až po několik výjimečných restaurací s nabídkou delikates z celého světa.

Privátní pláže a wellness

Intercontinental Maldives Maamunagau Resort se může pyšnit nejenom nádhernými privátními plážemi, ale i luxusním wellness, kde si Monika spolu s rodinou mohla užít naprosté relaxace. Tento resort nabízí lázeňské procedury na míru, které jsou ideální pro regeneraci těla i mysli.

Gastronomické zážitky

V rámci resortu je několik restaurací, které nabízejí širokou škálu pokrmů. Monika s rodinou si dokonce dopřáli romantickou privátní večeři na pláži, kterou Monika popsala jako kouzelný gurmánský zážitek.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené

Reklamy