Free Porn
xbporn

Dlouho to tajila! Hvězda ze StarDance farářka Martina Viktorie Kopecká (38) vzala přítelkyni Andreu Salome. Fotky z jejich svatby.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Symbolický obřad a registrované partnerství

Dámy se rozhodly uzavřít registrované partnerství, které završily symbolickým obřadem. Tento krok představuje významnou událost nejen pro ně osobně, ale i pro širší komunitu. Registrované partnerství je stále důležitým nástrojem pro zajištění práv a ochran jednotlivců v rámci právního systému, zejména pro ty, kteří nemohou uzavřít manželství v tradičním slova smyslu.

„Zákonně nejsme manželky, ale požádaly jsme církev o požehnání a měly jsme svatbu v šatech,“ svěřila se před časem Martina Viktorie Kopecká v pořadu Na kafeečko. Registrované partnerství často zahrnuje nejen právní, ale i emocionální a duchovní aspekty, které jsou pro páry důležité.

Význam církevního požehnání

Církevní požehnání má pro mnoho lidí stále hluboký význam, a to i v moderní době. Farářka Martina Viktorie Kopecká a její partnerka Andrea Salome prožívaly tento moment jako důležitou duchovní událost. Požehnání jim udělali jejich přátelé, včetně sestry farářky doktorky Vymětalové a bratra Vymětala. Tento symbolický obřad proběhl v Domě U Kamenného zvonu, což je krásné a historicky významné místo v srdci Prahy.

Oblečení nevěst a atmosféra obřadu

Radost a štěstí, které dýchaly z celého obřadu, se projevily i v jejich volbě oblečení. Zatímco Martina oblékla elegantní bílé šaty, Andrea vsadila na černou třpytivou róbu, což odráželo jejich osobnosti a jedinečný styl. Tato kombinace symbolizovala nejen jejich rozdílnosti, ale i harmonii, kterou mezi sebou mají. Obřad probíhal v zimním období na Mikuláše, a proto místo klasických lodiček zvolily pohodlné sněhule, které dodaly události nádech hravosti a originality.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené