Free Porn
xbporn

Svatba ve vězení? Bez hudby, bez hostiny, bez výzdoby i bez svatební noci. Přesto měla svatba pod dozorem členů vězeňské služby.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Nevěsta Monika (35) v krémově bílých šatech řekla »ano« svému snoubenci Michalovi (34), který čeká na soud ve Vazební věznici Ostrava. „Jsem hrozně nervózní,“ přiznala nevěsta Monika Zejdová, nyní již Šotková. „S Michalem se známe už dlouho, žili jsme spolu skoro dva roky. Miluji ho. Napsal mi z vazby dopis s žádostí o ruku, překvapil mě. Nikdy předtím o svatbě nemluvil. Já na něj počkám, ať dostane trest jakkoliv dlouhý,“ svěřila se.

Neobvyklá atmosféra svatby ve věznici

Michalovi Šotkovi hrozí uvěznění za drogové delikty. S novomanželkou chce ale začít nový život. „Nikoho jsem nemiloval tak jako Moniku. Svatbu beru jako začátek něčeho nového. Dělal jsem hrozné blbosti a už jich mám plné zuby. Chci žít slušně. Ale vím, že to půjde až za několik let,“ řekl smířeně.

Novomanžela Michala soud teprve čeká. Hrozí mu trest dva roky až 10 let. On sám doufá v maximálně pětiletý trest. Nevěstu na obřad „načančaly“ ženichova maminka s babičkou. „Jsem za syna moc ráda. Monika je moc milá holka. Snad mu pomůže žít jiný život,“ doufá Michalova máma, jeho svědkyně.

Svatební hostina bez tradičních koláčů

Místo svatebních koláčů, které by ve věznici neprošly, přítomným rozdávala bonboniéry. Monice šel za svědka její známý. Veselce byla přítomna i sociální pracovnice. „Je to výjimečná událost. Za 10 let mého působení jsem zažila tři svatby v ostravské vazební věznici,“ řekla Petra Kubná. „Motivace párů? Potřeba zázemí, vědomí, že se mají kam vrátit, podpora při výkonu trestu. Chtějí najít správnou cestu,“ dodala.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené

Reklamy