Free Porn
xbporn

Místopředsedkyně Poslanecké sněmovny Olga Richterová (Piráti) si prožila peklo. Během jízdy tramvají na ni slovně zaútočil agresivní muž. Jak to dopadlo?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Incident v tramvaji

Ve středu ráno, kdy se Olga Richterová vezla tramvají číslo 13, se na ni zaměřil muž středního věku. Tento agresor měl v ruce knihu o střelbě a slovně útočil na místopředsedkyni, přičemž vyhrožoval jejím životem. Podle svědků i samotné Richterové muž křičel o střelbě a prohlásil, že se jedná o její poslední Vánoce. V situaci, která by pro většinu lidí byla děsivá, se Richterová rozhodla situaci dokumentovat a pořídila snímek agresora.

Richterovou podpořili dva další cestující, což jí umožnilo bezpečněji zvládnout incident. Přestože se situace zdála být ukončena, agresor ji následoval i po vystoupení na zastávce Krymská a dále pokračoval v slovním napadání. Místopředsedkyně se okamžitě spojila s policií.

Reakce veřejnosti a kolegů

Po incidentu se mnoho politických osobností a veřejných činitelů rozhodlo vyjádřit podporu Richterové. Premiér Petr Fiala (ODS) důrazně odsoudil útok a prohlásil, že v demokratické společnosti není pro násilí místo. Markéta Pekarová Adamová (TOP 09), předsedkyně Sněmovny, vyjádřila hlubokou podporu a prohlásila, že věří, že se Richterová tímto incidentem nenechá ovlivnit.

Další politici, jako Eva Decroix (ODS) a senátor Pavel Fischer, rovněž reagovali na sociálních sítích s podobnými prohlášeními a výzvami k podpoře místopředsedkyně. Europoslankyně Danuše Nerudová přidala svůj hlas k těm, kteří doufají, že orgány činné v trestním řízení rychle zareagují a zajistí spravedlnost.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené