Free Porn
xbporn

Známá osobnost z Kapky naděje hlásí, že jí letní grilovačky zničily postavu. Podívejte se jakou velikost přiznala Vendula Pizingerová.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Vendula Pizingerová, známá česká osobnost a předsedkyně nadace Kapka naděje, se rozhodla prodloužit si léto prostřednictvím pracovní dovolené v teplém Turecku. V rámci své charitativní činnosti odlétá s Kapkou naděje a deseti rodinami na ozdravný pobyt. Tato cesta je zaměřena především na děti, které prošly náročnými léčbami po transplantaci kostní dřeně. „Letíme do Turecka na ozdravný pobyt s deseti rodinami, které jsou vybrány Kapkou naděje. Z každé rodiny letí dvě děti, vždycky jedno odléčené po transplantaci kostní dřeně. Moc se těšíme,“ sdělila Super.cz Vendula.

Zdraví a pohoda po létě

Vendula přiznává, že po letním období není v ideální formě. „V létě jsou grilovačky, popíjí se… a nasčítalo se mi to,“ přiznává s úsměvem. Několik kilogramů navíc však neřeší, jak sama říká: „Mám nějaké kilo navíc, tak jsem si koupila o číslo větší kalhoty.“ V zimě se podle svých slov cítí lépe, a právě tehdy se dostává na svou nejnižší váhu. „V lednu už to doufám bude šestatřicítka,“ dodala se smíchem.

Kapka naděje a charitativní mise

Kapka naděje, nezisková organizace, kterou Vendula Pizingerová vede, se zaměřuje na pomoc dětem s těžkými onemocněními. Turecký ozdravný pobyt je součástí dlouhodobých aktivit nadace, které podporují děti po transplantacích a jejich rodiny. Tento pobyt má za cíl nejen obnovu zdraví dětí, ale také psychickou podporu pro rodiny, které procházely náročným obdobím léčby.

Význam takových pobytů

Ozdravné pobyty jsou pro děti po náročných transplantacích kostní dřeně klíčové. Pomáhají jim se znovu postavit na nohy, jak fyzicky, tak psychicky. Kapka naděje zajišťuje nejen lékařskou péči, ale také zábavné a odpočinkové aktivity, které dětem a rodinám umožňují na chvíli zapomenout na starosti a užít si společné chvíle v příjemném prostředí.Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené