Free Porn
xbporn

Celé roky si udržoval kondici a vypadal hubeně! Vojta Dyk (39) dorazil na premiéru a dostal štiplavé poznámky o tom jak je tlustý.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Herec a zpěvák Vojta Dyk byl vždy známý svou kondicí a štíhlou postavou. Tentokrát však na premiéře nového filmu Výjimečný stav překvapil výraznou změnou. Ačkoli stále vypadá dobře, jeho fanoušci si nemohli nevšimnout jeho robustnější postavy. Dyk se na premiéře objevil se svou ženou Tatianou Vilhelmovou, která ztvárnila jednu z hlavních rolí, a sám se během večera projevil jako její pevná opora.

Vojta Dyk na premiéře Výjimečného stavu

Výjimečný stav je nový film pod režií Jana Hřebejka, kde Dykova manželka Tatiana hraje partnerku zahraničního rozhlasového zpravodaje, kterého ztvárnil Ondřej Vetchý. Režisér popsal film jako komedii s vážným tématem dezinformací, což odráží současné společenské problémy.

„Asi mi doma dobře vaří,“ řekl Dyk s úsměvem

Během večera se Dyk přiznal, že za jeho současným vzhledem může stát i domácí pohoda. Na dotaz, zda se připravuje na novou roli, odpověděl s humorem: „Asi mi doma dobře vaří.“ Nicméně jeho postoj a chování ukazují, že mu taková změna nevadí a nadále zůstává pozitivní.

Nový vzhled? Možná jen důsledek životního stylu

Podle všeho je však Vojta Dyk stále aktivní a svůj vzhled nepovažuje za nic, co by mu vadilo. Na večírku po premiéře byl viděn, jak popíjí víno a pokuřuje, což svědčí o uvolněném přístupu k životu. Jeho žena Tatiana si naopak dopřávala pivo a cigarety, což ukazuje, že si oba užívají společné chvíle naplno.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené