Free Porn
xbporn

V zábavném pořadu Inkognito bylo pořádné horko. Ondřej Brzobohatý si pořádně zaflirtoval s královnou krásy Justýnou Zedníkovou

zdroj: instagram.com/youtube.com

V zábavném pořadu Inkognito se tentokrát přihodila situace, která přitáhla pozornost diváků i médií. Libor Bouček totiž pozval do pořadu missku Justýnu Zedníkovou, což okamžitě rozpoutalo zábavnou, ale zároveň lehce flirtující atmosféru. Tato půvabná blondýnka zasedla jako VIP host a zcela očarovala moderátory i publikum.

Přítomnost Justýny Zedníkové v pořadu Inkognito

S příchodem Justýny Zedníkové došlo na Inkognito k okamžité změně atmosféry. Ondřej Brzobohatý, Jakub Prachař i Richard Genzer měli za úkol uhodnout, kdo sedí naproti nim. Všichni hosté se do svých rolí vložili s nadšením a rýpanci, čímž vytvořili směs humoru a příjemného napětí. Brzobohatý se při odhalování identity Zedníkové snažil o serióznost, ale po chvíli neodolal a pustil se do flirtování.

Rozpoznání Justýny Zedníkové a její role ve filmu Jedeme na teambuilding

Když si Ondřej Brzobohatý uvědomil, kdo sedí naproti němu, došlo k zajímavému odhalení. Justýna si totiž zahrála ve filmu Jedeme na teambuilding, kde se setkala právě s Jakubem Prachařem. Prachař ji na první pohled poznal a situace se začala stáčet k jemným narážkám na její vzhled a herecký výkon. Prachař se snažil Zedníkovou rozesmát svými komentáři a získat její pozornost.

Flirtování Ondřeje Brzobohatého a reakce Justýny

Jakmile Justýna Zedníková usedla mezi panelisty, Ondřej Brzobohatý začal vyjadřovat své nadšení pro její půvab a dokonce naznačil, že by ji rád obsadil do některého ze svých muzikálů. Zedníková však rychle uvedla, že její pěvecký talent je velmi omezený. Brzobohatý se však nenechal odradit a pokračoval ve flirtování, čímž rozesmál nejen Zedníkovou, ale i ostatní přítomné.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené