Free Porn
xbporn

Kryštof Bartoš a Martina Babišová konečně odtajnili zasnoubení. Prstýnek nosí, ale na druhé ruce!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Herec Kryštof Bartoš dorazil na slavnostní premiéru nového seriálu Hrdina, ve kterém hraje vedlejší roli, po boku své partnerky, herečky Martiny Babišové.

Dvojice se nejen ukázala společně na červeném koberci, ale také se ochotně rozpovídala o svých prvních společných hereckých zkušenostech. Kryštof a Martina, kteří tvoří pár již dva roky, odhalili detaily o jejich společném projektu a plánech do budoucna.

První společná filmová zkušenost v Holce od vedle

Dvojice právě dokončila natáčení filmu Holka od vedle, kde ztvárňují hlavní milostnou dvojici. Martina popsala jejich role a situaci s Adamem Mišíkem, který se snaží jejich vztah ve filmu sabotovat. Přesto se však jejich postavy nakonec dají dohromady a Kryštof získá Martinino srdce. „Bylo to zábavné a hrát to spolu bylo jednoduché,“ říká Kryštof s úsměvem.

Zkušenosti a spolupráce na novém scénáři

Kromě herectví se Martina věnuje také psaní a již vydala svou první knihu Sundat se jak Fénix. Nyní spolupracuje s Kryštofem na scénáři k novému seriálu, který je komedií zasazenou do historického období českých dějin. Práce na scénáři je však náročná, zejména z hlediska rozpočtu. „Musíme text upravovat tak, aby nebyl příliš drahý,“ vysvětluje Martina.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené