Free Porn
xbporn

U hotelu v argentinské metropoli Buenos Aires byl nalezen mrtvý Liam Payne, zpěvák někdejší irsko-britské chlapecké skupiny One Direction.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Úvod do tragédie v Buenos Aires

Tragédie postihla argentinské hlavní město Buenos Aires, když byl v hotelu nalezen mrtvý Liam Payne, zpěvák One Direction. Incident vyvolal vlnu zájmu médií, které o případu podrobně informují. Místní noviny La Nación a Clarín popsaly situaci a potvrdily, že k incidentu došlo v luxusní čtvrti Palermo. Payne podle médií spadl z třetího podlaží hotelu Casa Sur, kde byl následně nalezen ve vnitřním dvoře.

Policie a okolnosti smrti Liama Payna

Šéf argentinského zdravotnického záchranného systému Alberto Crescenti odmítl sdělit detaily ohledně incidentu. Podle vyšetřovatelů není jasné, zda Payne skočil z balkonu nebo zda šlo o nešťastnou náhodu. Pablo Policicchio, mluvčí ministerstva bezpečnosti Buenos Aires, uvedl, že Payne „se vrhl z balkonu svého pokoje“. Policie nyní shromažďuje důkazy a důkladně prověřuje veškeré okolnosti.

Kariéra Liama Payna a jeho odkaz

Liam Payne se proslavil jako člen skupiny One Direction, která získala popularitu po svém vystoupení v britském talentovém pořadu X Factor v roce 2010. Společně s Harrym Stylesem, Zaynem Malikem, Niallem Horanem a Louisem Tomlinsonem se stal součástí fenoménu, který ovlivnil hudební svět a získal si miliony fanoušků po celém světě. Po rozpadu skupiny v roce 2016 se všichni členové vydali na sólové dráhy.

Liam Payne a jeho vztahy

Liam Payne měl v minulosti vztah s hudebnicí Cheryl Cole, která byla členkou dívčí kapely Girls Aloud. Společně mají syna, který se narodil v roce 2017. Payne se soustředil na svou sólovou kariéru a pokračoval v hudební dráze. Cheryl Cole na něj často vzpomíná jako na oddaného otce a talentovaného umělce.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené