Free Porn
xbporn

Vleklá kauza, která rezonuje Hollywoodem, budí zájem široké veřejnosti. Šokující výpovědi obětí Seana „Diddyho“ Combse jsou opředeny konspiračními teoriemi, které se šíří napříč internetem.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Kdo je Diddy

Sean Combs, známý jako Diddy, je americký rapper, hudební producent, manažer a podnikatel. V roce 1993 založil trojnásobný držitel ceny Grammy vlastní label Bad Boy Records. Pod tímto labelem objevil řadu významných umělců. Prvotního úspěchu dosáhl s rapperem známým jako The Notorious B.I.G., který zemřel v nemocnici poté, co byl čtyřikrát zasažen dosud neznámým střelcem.

Z čeho je Diddy obviněn

Cassandra Ventura, zpěvačka a někdejší partnerka Diddyho, se rozhodla promluvit o zvěrstvech, kterých se její bývalý partner měl dopustit. Cassie dodala odvahu dalším ženám, které poskytly obdobné výpovědi. Diddy je obviněn ze spiknutí za účelem vydírání, obchodování s lidmi i nucené práce. Řada žen ho obvinila z psychického i fyzického násilí, dokonce i znásilnění.

Rozdíl mezi White Parties a Freak Offs

Hojně se diskutuje také o bujarých večírcích, které Diddy pořádal pro vybrané VIP hosty. Mezi nimi byli například hollywoodští herci, populární zpěváci či vysoce postavení politici. Tzv. White Parties, kde hosté byli oblečeni v bílém, však neměly co do činění s Freak Offs, kde mělo docházet k naplnění sexuálních tužeb hostů, především pak samotného pořadatele Diddyho, u něhož bylo nalezeno enormní množství lubrikantů, dětských olejů i sexuálních pomůcek.

Sexuální otroci a šokující odhalení

Sexuální otroci, mezi nimiž byli údajně i děti, měli být donuceni k erotickým praktikám proti své vůli. Spekuluje se, že součástí Freak Offs byl tehdy ještě mladistvý zpěvák Justin Bieber.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené