Free Porn
xbporn

Čeká nás turbulentní měsíc! Co přináší sezóna Štíra všem znamením zvěrokruhu? (od 22. října do 21. listopadu)

zdroj: instagram.com/youtube.com

Vítejte v tajemné sezóně Štíra – která přichází 22. října a potrvá do 21. listopadu. Přináší transformace a emocionální vibrace, které budou mít dopad na váš život.

Bez ohledu na to, jakého jsme znamení, se před námi otevřou nové cesty a každý bude hledat hlubší duchovní pravdy: 1. listopadu nastane novoluní ve Štíru.

Pluto, planeta léčení a kolektivních změn, je na obloze nejsilnější před vstupem do znamení Vodnáře 19. listopadu. Tato změna, která nastane jednou za století, přináší konec evoluční fáze, která začala v roce 2008!

Ačkoli někteří z nás stále touží po minulosti, společně i jednotlivě se posouváme vpřed, což jasně uvidíme 3. listopadu, kdy se náš vládce Mars setká s Plutem a zažehne silnou touhu po úspěchu.

Naštěstí tato sezóna přináší také vliv Uranu, dalšího nebeského velkého hráče, jehož úkolem je osvobodit nás od stagnující energie, která nám může bránit v dosažení skutečné geniality.

Všechny změny, které přicházejí 24. října, 30. října a úplněk 15. listopadu, přicházejí jako určitá forma osvobození, i když se to v tuto chvíli může zdát jinak.

Nakonec věnujte pozornost tématům, která se objevují ve vašem životě kolem 3. listopadu, kdy Mars vstoupí do Lva, protože to vám dá vodítka o osobní práci, kterou budete dělat, až Mars dorazí na začátku prosince retrográdní.

Beran

Máte před sebou silnou sezónu a bude záležet na tom, jak zareagujete! Štír vládne transformačnímu sektoru vašeho grafu, což znamená, že budete hluboko v režimu introspekce a budete se snažit přijít na něco důležitého.

Hledáte odpovědi a určitě je najdete, když se ponoříte do jakýchkoli esoterických a tajemných praktik, jako je tarot a astrologie. Dovolte si jít hluboko do sebe, zvláště mezi 23. říjnem a 3. listopadem, kdy se vaše planeta (Mars) střetne s Plutem, planetou transformace. Napětí, které během této doby cítíte, vám dá vodítko k tomu, co musíte ve svém životě změnit.

Během tohoto dlouhého procesu jste byli inspirováni, abyste znovu získali svou sílu, což bylo dobré, ale také intenzivní. Tento proces končí, když přijde 19. listopad, tak si udělejte chvilku na uctění tohoto neuvěřitelně transformačního procesu, kterým jste prošli. To samozřejmě také zahrnuje dovolit si cítit celou škálu emocí bez posuzování, možná budete potřebovat čas, abyste to všechno zpracovali.

 

Býk

V nadcházejícím období se zaměříte na vztahy. Vztahy mohou být středem pozornosti, zejména kolem 28. října, kdy se Venuše střetne se Saturnem. V tomto období budete zcela upřímní ohledně svých hranic a očekávání do budoucna.

Když 1. listopadu přijde novoluní, začíná se vytvářet dlouhodobý osobní vztah nebo obchodní partnerství. Byla by to fantastická noc, kdy byste si stanovili záměry o tom, koho chcete ve svém životě – ať už jsou to romantické nebo profesionální vztahy, stejně jako přátelství.

3. listopad je důležitým dnem, kdy můžete mít nějaké vážné poznatky o slaďování pracovního a soukromého života, zvláště pokud pracujete z domova. Pokud máte pocit, že je třeba něco změnit, Mars vstupující do vašeho domácího sektoru by vás mohl přimět jednat. V době, kdy 15. listopadu přijde úplněk, se můžete rozhodnout odstranit veškerý nepořádek ve snaze vyčistit energii ve vašem prostoru. Tento úplněk se totiž odehrává ve vašem znamení a přináší nejlepší příležitost roku zbavit se toho, co už nepotřebujete.

Blíženci

Při vstupu do období Štíra si dávejte pozor na to, abyste svou energii využívali moudře. Vaše pracovní vytížení bude pravděpodobně o něco vyšší než obvykle, takže váš pracovní život bude velmi produktivní.

Během posledních čtyř měsíců, kdy byl Saturn retrográdní, jste byli vyzváni, abyste se podívali na své strategie úspěchu. A až se planeta s prstenci probudí ze svého čtyřměsíčního spánku, pravděpodobně vynaložíte více času, úsilí a mozkové síly na to, abyste ukázali vesmíru, že to myslíte vážně.

Rak

Milujete sezónu Štíra, protože je to roční období, kdy vám vesmír dává prostor k relaxaci, zábavě a radosti ze života. Venuše, která cestuje ve vašem pracovním sektoru až do 10. listopadu, znamená, že budete v práci zaneprázdněni, ale stále budete mít čas užít si kvalitní čas s těmi, které máte rádi. Romantika pro vás bude zvýrazněna kolem novoluní 1. listopadu, čímž se položí základy pro rozvoj nového přátelství. Pokud už jste ve vážném partnerství, většina vašich rozhovorů se bude soustřeďovat na peníze, zdroje a osobní hodnoty.

Během střetu Marsu s Plutem 3. listopadu si můžete všimnout nesouladu priorit mezi vámi a romantickým (nebo obchodním) partnerem, kdy bude důležitý kompromis, aby se věci pohnuly kupředu. Vzhledem k tomu, že se jedná o dlouhodobý dopad (prodlužující se do začátku roku 2025), nemějte pocit, že musíte hned „přicházet na věci“.

Konečně, vstup Pluta do Vodnáře 19. listopadu změní váš vztah k ostatním na dalších dvacet let! Sezónu Štíra uzavřete silnější fascinací astrologií, tarotem a léčivou energií – a počínaje nyní se všechny mystické věci stávají hnacími silami vašeho osobního vývoje.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené

Reklamy