Free Porn
xbporn

Eva Holubová zaplavuje instagram fotkama z nemocnice! Úspěšně se zotavuje!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Herečka Eva Holubová nedávno podstoupila operaci kvůli aneurysmatu, které jí lékaři diagnostikovali již v létě. Navzdory náročnému zákroku se herečka snaží udržet pozitivní náladu a pravidelně sdílí své zážitky na sociálních sítích. Podpora od blízkých přátel jí pomáhá překonávat těžké chvíle spojené s léčbou a rekonvalescencí.

Průběh operace a hospitalizace

Operace proběhla bez komplikací a Holubová byla velmi otevřená ohledně svého zdravotního stavu. Na sociálních médiích sdílela fotografii z nemocnice s dýchací maskou a připsala: „Večer jsem si ještě odskočila zahrát Líbanky na Jadranu, ale hned druhý den jsem se stala poslušnou pacientkou lékařů, a především paní doktorek.“

Herečka také vyjádřila své překvapení nad vysokou úrovní péče a stravování v nemocnici. „Úroveň stravování mě příjemně překvapila,“ uvedla.

Podpora od přátel a rodiny

Petr Čtvrtníček, dlouholetý kamarád a herecký kolega Evy Holubové, jí zpříjemnil pobyt v nemocnici návštěvou a přinesl jí oblíbené jídlo. „Uplynulý víkend mi zpříjemnil můj Petr Čtvrtníček, když mi sem dovezl kuře na kari s rýží. Tady v Nemocnici na Homolce úžasně vaří, o tom žádná, vůbec nemáte pocit, že jste ve špitále, ale já prostě Petrovu kuchyň miluji,“ sdělila herečka.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené

Reklamy